Безплатна Доставка

ДОСТАВКА
Доставката на стоките на Vinarna.bg се извършва от служител на компанията или служител на  куриерската компания, с която КП КЪМПАНИ ЕООД е сключила договор. Цената на доставката не е включена в цената на продукта. Потребителят получава заявената стока на посочения адрес за доставка или в посочен от него офис на куриерската фирма. В момента на доставката потребителят получава стоката с прикрепена фактура (касов бон) и гаранционна карта и/или приемно-предавателен протокол. Потребителят е длъжен да провери съдържанието на пратката и съответствието с поръчаната стока преди да попълни протокола и да заплати дължимата сума в случаите на „Наложен платеж”.

 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Безплатна доставка при поръчка над 50лв и до 3кг до офис на еконт. Услугата е валидна за определени срокове и по усмотрение на онлайн магазина!


Срокове за доставка на стоки:
Доставките се извършват от 3 до 5 работни дни след получаването на потвърждение за поръчката от служител на Vinarna.bg, за потвърждение се счита САМО осъществен телефонен разговор от наш оператор с клиента!
Vinarna.bg се задължава да следи придвижването на стоките след предаването им на куриерската компания. Потребителят има право да бъде информиран за местоположението на пратката, както и оставащото време до доставката. В случай на забавяне на доставката, независимо от причините, служител на Vinarna.bg е длъжен да уведоми потребителя за това и да посочи нова дата на доставка. 

ФИРМА КП КЪМПАНИ ЕООД изпраща всички свой поръчки с опция преглед и ЗАСТРАХОВКА пред куриер! При НЕ заявяване на претенция по време на прегледа за целостта, вида, количеството и качеството на поръчката, то ние считаме, че нямате претенции към нас! Изключение прави връщането и предявяването на рекламация в 14 дневен срок на НЕ отваряни, НЕ използвани стоки!

Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, когато продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП - доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето. Право на отказ НЕ може да осъществи и за стоки тип "растения и разсад" поради естеството на артикула.