Подобрители

Подобрители

Активатор на ферментация

2,20 лв. Дан. основа: 2,20 лв.

Активатор на ферментация Онлайн магазин vinarna.bg представя Активатор на ферментация –  подпомага трудна (без джибри) или прекъсната ферментация. Незабавно осигуряване на дрождите с необходимите х..

Активен въглен

3,50 лв. Дан. основа: 3,50 лв.

Активен въглен Онлайн магазин vinarna.bg представя Активен въглен –  премахва неприятния вкус и мирис на ракията и виното. Необходимото количество се добавя в ракията и се бърка в продължение на..

Глицерин (растителен)

4,50 лв. Дан. основа: 4,50 лв.

Глицерин (растителен) Онлайн магазин vinarna.bg представя Глицерин (растителен) –  добавка, подобряваща аромата и цвета на вината. Добавя се към готовата ракия или вино. Създава усещане за отлеж..

Дейонизирана вода

1,80 лв. Дан. основа: 1,80 лв.

..

Дъбов екстракт

3,80 лв. Дан. основа: 3,80 лв.

Дъбов екстракт Онлайн магазин vinarna.bg представя Дъбов екстракт –  добавка, подобряваща аромата и цвета на вината. Дозировка: 2-5 гр/литър. Съдържание: Натурален извлек от Троянски дъб, в у..

Еноарабинол

3,50 лв. Дан. основа: 3,50 лв.

Еноарабинол Онлайн магазин vinarna.bg представя Еноарабинол –  за стабилизация на вина срещу белтъчни помътнявания. Еноарабинолът (арабската дъвка) премахва острия вкус на ракии или вина. Доз..

Калиев метабисулфит

2,99 лв. Дан. основа: 2,99 лв.

Калиев метабисулфит Онлайн магазин vinarna.bg представя Калиев метабисулфит –  за сулфитиране на вино. Предотвратява пресичането и окисляването на загнилото грозде.Увеличава общата киселинност и по..

Калиев сорбат

2,99 лв. Дан. основа: 2,99 лв.

Калиев сорбат Онлайн магазин vinarna.bg представя Калиев сорбат –  зa консервант. Използва се като консервант за вина, соклове и туршии. Необходимото количество се добавя в желания момент на пре..

Настойка за пелин, наложен

4,90 лв. Дан. основа: 4,90 лв.

Настойка за пелин, наложен Онлайн магазин vinarna.bg представя Настойка за пелин, наложен –  100% натурален извлек от 18 вида билки. Лесен за употреба -  добавя се необходимата захар и се дозира..

Настойка за пелин, натурален

3,90 лв. Дан. основа: 3,90 лв.

Настойка за натурален пелин Онлайн магазин vinarna.bg представя Настойка за пелин, натурален (растителен) –  100% натурален извлек от 18 вида билки. Лесен за употреба - добавя се необходимата з..

Натриев бензоат

1,70 лв. Дан. основа: 1,70 лв.

Натриев бензоат Онлайн магазин vinarna.bg представя натриев бензоат – използва се като консервант на храни. Дозировка: 1-2 гр. за литър/кг. Дозировка при консервиране на конфитюри, мармала..

Откислител за вино

3,20 лв. Дан. основа: 3,20 лв.

Откислител за вино Онлайн магазин vinarna.bg представя Откислител за вино –  за премахване на киселия вкус от виното. Необходимото количество се дозира посредством поръсване върху напитката и ра..

Оцветител за вино

3,90 лв. Дан. основа: 3,90 лв.

Оцветител за вино Онлайн магазин vinarna.bg представя Оцветител за вино – подобрява и засилва на цвета на червени и розови вина. Дозировка: Една опаковка (330мл) е достатъчна за 100 литра вино и..

Оцветител за ракия

2,60 лв. Дан. основа: 2,60 лв.

Оцветител за Ракия Онлайн магазин vinarna.bg представя Оцветител за ракия – подобрява и засилва на цвета на готовата ракия. В готовата ракия се изсипва и разбърква за постигане на желания цвят. ..

Подобрител за вино

4,60 лв. Дан. основа: 4,60 лв.

Подобрител за вино Онлайн магазин vinarna.bg представя Подобрител за вино – комплексна добавка, подобряваща вкуса, аромата и цвета на втори вина или вина с по-ниско качество. Дозировка: Една опа..

Сода за бъчви

2,80 лв. Дан. основа: 2,80 лв.

Сода за бъчви Онлайн магазин vinarna.bg представя Сода за бъчви –  за измиване и дезинфекция на бурета. Дозировка: Един пакет за 100 литра буре. Съдържанието на пакета се слага в 10 л. гореща во..

Танин винарски

3,80 лв. Дан. основа: 3,80 лв.

Танин винарски Онлайн магазин vinarna.bg представя Танин винарски –  за характерен тръпчив вкус и спомага за стабилизирането на цвета и вкуса на вината. Дозировка:  0.2-0.3 гр. на 1 литър ..

Показани са от 1 до 17 от 17 резултата (1 страници)