Меню
Кошница

Виномер

Виномер

Наличност: В наличност
Виномер битовОнлайн магазин vinarna.bg представя Виномер битов - уред за измерване алкохолният градус на виното.Описание:Височина - около 200 мм; Обхват на Виномера 7-32 (показание при 20oC);..
6.50 лв.
Без данък:6.50 лв.
Наличност: В наличност
Виномер и цилиндърОнлайн магазин vinarna.bg представя Виномер с цилиндър - уред за измерване алкохолният градус на виното.Описание:Височина - 230 мм; Цилиндър 100 мл за извършване на измерването;..
10.90 лв.
Без данък:10.90 лв.
Виномер с температура и цилиндър Виномер с температура и цилиндър
Топ
Наличност: В наличност
Виномер с температура и цилиндърОнлайн магазин vinarna.bg представя Виномер с температура + цилиндър - уред, който измерва алкохолният градус на виното.Описание:Височина - около 230 мм; Цилиндър 100 мл за извършване на измерването;..
26.99 лв.
Без данък:26.99 лв.
Комплект за всеки любител и ценител на качеството на спиртните напитки Комплект за всеки любител и ценител на качеството на спиртните напитки
Топ
Наличност: В наличност
Комплект за всеки любител и ценител на качеството на спиртните напиткиОнлайн магазин vinarna.bg представя Комплект за всеки любител и ценител на качеството на спиртните напитки, включващ спиртомер, захаромер и виномер.Как се определя съдържанието на алкохол?Този комплект служи за опреде..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)