За нас

За нас

ВинарнаБГ  (vinarna.bg) е специализиран онлайн магазин насочен в помощ на домашни, малки и големи винопроизводители. При нас може да намерите пълен асортимент от аромати, добавки, дъбов чипс, бъчви, винен оцветител, винен подобрител, сода за бъчви, сода, дрожди, активен въглен, серни ленти, серниста киселина, спиртомер, захаромер, виномер, колби и т.н. НО най - важното! Винаги може да се обърнете за съвет към нашите технолози, да получите идея от блог-а ни или да се подсетите за някоя хитрина докато забърквате магическата отвара на Боровете - Виното!

Защо сме по - добри от другите? Нашият екип е сформиран от професионалисти, артикулите ни са проверени и висококачествени, поддържаме артикулите в специализирани складове при оптимални условия, в срок на годност.  Нашият екип е винаги на разположение да даде съвет, мнение и правилното решение при нужда. През дългите години работа осъзнахме, че доверието което остава между нас и партньорите ни прави и приятели, и съветници и хора на които може да разчитате и стоим плътно до вас. 

ВинарнаБГ (vinarnaBG) е собственост на фирма КП Къмпани ЕООД булстат: BG207040896, гр. София тел. 0882502728

Copyright © 2023 КП Къмпани ЕООД

Всички права запазени. Всички изображения, текстове, слогани и всякакво друго мултимедийно съдържание са собственост на КП Къмпани ЕООД и съответните производители. Копирането и разпространяването им е абсолютно забранено.