Меню
Кошница

Спиртомер

Спиртомер

Комплект за всеки любител и ценител на качеството на спиртните напитки Комплект за всеки любител и ценител на качеството на спиртните напитки
Топ
Наличност: В наличност
Комплект за всеки любител и ценител на качеството на спиртните напиткиОнлайн магазин vinarna.bg представя Комплект за всеки любител и ценител на качеството на спиртните напитки, включващ спиртомер, захаромер и виномер.Как се определя съдържанието на алкохол?Този комплект служи за опреде..
49,99 лв.
Дан. основа: 49,99 лв.
Спиртомер битов Спиртомер битов
Топ
Наличност: В наличност
Спиртомер битовОнлайн магазин vinarna.bg представя Спиртомер битов - уред, който служи за определяне на съдържанието на алкохол в произвежданите и консумирани от Вас напитки /ракии,водки и др./.Този уред служи за определяне на съдържание на алкохол в произвежданите и консумирани от Вас напит..
6,50 лв.
Дан. основа: 6,50 лв.
Спиртомер битов и цилиндър Спиртомер битов и цилиндър
Топ
Наличност: В наличност
Спиртомер битов и цилиндърОнлайн магазин vinarna.bg представя Спиртомер битов с цилиндър - уред, който служи за определяне на съдържанието на алкохол в произвежданите и консумирани от Вас напитки /ракии,водки и др./.Този уред служи за определяне на съдържание на алкохол в произвежданите и ко..
10,90 лв.
Дан. основа: 10,90 лв.
Наличност: В наличност
Спиртомер от 20-65 градусаОнлайн магазин vinarna.bg представя Спиртомер от 20-65оС.При измерване уредът се потапя в съда с течност и се отчита по скалата (там, където се пресича с нивото на течността). При мерене на спиртни градуси скалата е обратно: по-ниска плътност – по-висок градус.Т..
3,50 лв.
Дан. основа: 3,50 лв.
Спиртомер с температурна корекция 0-100 алкохолни градуса и цилиндър Спиртомер с температурна корекция 0-100 алкохолни градуса и цилиндър
Топ -15 %
Наличност: В наличност
Спиртомер с температурна корекция 0-100 алкохолни градуса и цилиндърОнлайн магазин vinarna.bg представя Спиртомер с температурна корекция 0-100 алкохолни градуса и цилиндър -  уред, който служи за определяне на съдържанието на алкохол в произвежданите и консумирани от Вас напитки /ракии,водки и ..
34,00 лв. 39,99 лв.
Дан. основа: 34,00 лв.
Спиртомер с температурна корекция и цилиндър Спиртомер с температурна корекция и цилиндър
Топ -10 %
Наличност: В наличност
Спиртомер с температурна корекция и цилиндърОнлайн магазин vinarna.bg представя Спиртомерс температурна корекция (т.е. термометър с вградена таблица за корекция) и цилиндър - уред, който служи за определяне на съдържание на алкохол в произвежданите и консумирани от Вас напитки /ракии,водки и др...
26,99 лв. 29,99 лв.
Дан. основа: 26,99 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)

Upsell opportunity! Optionally display Related or Also Bought products based on those already in the cart. This is the Layout Notice module, it can be used to display any text or HTML content, in any position.